GROEN WONEN IN DE RANDSTAD

Een bijzonder stukje Hoofddorp, dat is Tudorpark. Gelegen in een groene omgeving, pal aan de Toolenburger Plas. De onderscheidende architectuur komt terug in het omliggende landschap met gebogen straten, groene paden en speelse waterpartijen. Via een centrale weg die als een lus om de woningen ligt rij je letterlijk een rondje rond de wijk. Via twee kanten rij je de wijk in en bereik je snel je woning.

Afbeelding

Voorzieningen

Ontspannen, recreƫren, winkelen en sporten. In en rondom Tudorpark is genoeg te doen. Bij de Toolenburgerplas kun je zwemmen, duiken, surfen en zeilen. Winkelcentrum Toolenburg ligt vlakbij. En in een kwartiertje fiets je naar Hoofddorp centrum waar vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden zijn.

Afbeelding

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en Schiphol. En in je directe woonomgeving heerlijk de ruimte en veel groen. Het beste van twee werelden. Via de nieuwe aansluiting zit je zo op de A4. De Zuidtangent brengt je snel naar omliggende steden en het treinstation van Hoofddorp. Je kunt straks op verschillende manieren de wijk in en uit. Zowel per auto als per fiets. In de hele wijk mag je 30 kilometer per uur rijden. Wel zo veilig.

Afbeelding

Sportief ontspannen

Uit je werk zeilen, fitnessen of tennissen? In Sportpark Toolenburg kan je alle kanten op. Ontspannen doe je op een terras of strandje aan de Toolenburgerplas.