KLASSIEK WONEN MET ALLURE

Wonen in Tudorpark is het perfecte antwoord op de vraag naar maatwerk. Hier staan jouw woonwensen centraal. Niets is standaard. Er is keuze uit maar liefst 98 verschillende woningen, verdeeld over 18 woonblokken. En 36 appartementen, gelegen in twee kleinschalige appartementencomplexen. Door het zeer gevarieerde aanbod in type, grootte en uitstraling biedt Tudorpark een thuis voor velen. Waar voel jij je thuis?

Eengezinswoningen

Direct beschikbaar: nog enkele woningen in veld 9.
De karakteristieke Engelse Tudorbouwstijl met zijn steile kappen met vlakke pannen, rijke versieringen, afwisselende en verspringende gevels, designschoorstenen en ornamentaal metselwerk geeft de 98 eengezinswoningen een uitgesproken uitstraling. Welke woning je ook kiest, je krijgt altijd drie slaapkamers. Een luxe keuken compleet met inbouwapparatuur. Een fraai ingerichte badkamer met inloopdouche. Een grote achtertuin met berging. Zonnepanelen op het dak, dus energiezuinig en duurzaam. De woonoppervlaktes variëren van 124 tot 145 m2 en alle woningen bestaan uit drie woonlagen. De helft van de woningen heeft een extra kamer op de zolderverdieping.

Afbeelding

Duurzaam wonen

Uiteraard houden we in Tudor Park ook rekening met de volgende generaties. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel bij de realisatie van dit project. De woningen hebben een EPC (Energieprestatiecoëfficiënt) van 0,2 wat betekent dat ze bijna energieneutraal zijn. Op de daken liggen zonnepanelen die energie voor eigen gebruik opwekken. De schoorstenen zijn voor de sier en dus niet bruikbaar, om overbodige uitstoot van fijnstof te voorkomen. Zo dragen we allemaal een steentje bij.