KLASSIEK WONEN MET ALLURE

Wonen in Tudorpark is hét antwoord op de vraag naar maatwerk. Jouw woonwensen staan centraal. In deze fase kun je kiezen uit 62 ruime eengezinswoningen. Door het gevarieerde aanbod in gevel en type uitstraling biedt Tudorpark een thuis voor velen. Ook jouw thuis?

Eengezinswoningen

De bekende tudorbouwstijl geven de rijwoningen een uitgesproken uitstraling. Welke woning je ook kiest, je krijgt altijd drie slaapkamers op de eerste verdieping en een luxe keuken en badkamer. De woningen hebben nog een ruime zolderverdieping met aparte berging voor wasmachine en wasdroger of een vierde slaapkamer. Aan ruimte geen gebrek! Woonoppervlaktes variëren van 123 tot 148 m2. De verhuurprijs is vanaf circa € 1.340,-.

Afbeelding

Duurzaam wonen

Uiteraard houden we in Tudorpark ook rekening met de volgende generaties. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel bij de realisatie van dit project. De woningen hebben een EPC (Energieprestatiecoëfficiënt) van 0,2 wat betekent dat ze bijna energieneutraal zijn. Op de daken liggen zonnepanelen die energie voor eigen gebruik opwekken. De schoorstenen zijn voor de sier en dus niet bruikbaar, om overbodige uitstoot van fijnstof te voorkomen. Zo dragen we allemaal een steentje bij.